συνάντηση στο Koszalin (Πολωνία)

poland118Πραγματοποιήθηκε από 14-18 Οκτωβρίου 2014 στο Koszalin της Πολωνίας, η 4η συνάντηση των εταίρων του προγράμματος ACT FOR SHARE.
Σε αυτή συμμετείχαν εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι από τις εταιρίες Glotta Nova (Σλοβενία), TENDA D’ELIA Gener@ion APS Ιταλία, Wise Age (Η.Β.), ΕΔΡΑΣΕ (Ελλάδα), Algaba de Ronda (Ισπανία) και φυσικά το ίδρυμα που φιλοξενούσε την συνάντηση Stowarzyszenie APERTO.
Συζητήθηκε η εμπειρία που αποκτήθηκε από τις μέχρι τώρα δραστηριότητες της σύμπραξης, ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ξεπεράστηκαν τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν.
Επιπλέον, συζητήθηκε το περιεχόμενο των συνεντεύξεων που έγιναν σε όλες τις χώρες με θέμα το “slow food” (συντονιστής TENDA D’ELIA) και η θέση των γυναικών κατά το παρελθόν (συντονιστής Stowarzyszenie APERTO).
Αποφασίστηκε η ακριβής ημερομηνία και η ατζέντα της επόμενης συνάντησης στο Λονδίνο.
Έγινε ξενάγηση στην πόλη του Koszalin καθώς και στην παραθαλάσσια πόλη Kołobrzeg.
Οι συνεδριάσεις έγιναν στα γραφεία του Stowarzyszenie APERTOαλλά και στο μαγευτικό Politco όπου και διανυκτερεύσαμε 2 ημέρες.
Τέλος, αποφασίστηκε να δοθεί περισσότερο βάρος στη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος τόσο με εκδηλώσεις των εταίρων στις χώρες τους, όσο και με την χρήση κοινωνικών μέσων δικτύωσης και άλλων ψηφιακών εφαρμογών.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.