σεμινάρια εκμάθησης υπολογιστών

Συμμετοχή σε δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης Υπολογιστών στη Χάλκη
(που οδηγούν σε πτυχίο ECDL)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη σε συνεργασία με την εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική Εταιρία Δράσεων Επιμόρφωσης που έχει έδρα την Χάλκη, και τον καθηγητή κ. Σπύρο Καματερό, παρέχουν δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη Χάλκη. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Σωκράτης Φανουράκης’’, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί έναν πυρήνα πολιτιστικών δράσεων, προσφέροντας στη Χάλκη, όπως συνεχώς έκανε και ο ίδιος ο ευεργέτης του νησιού μας, Σωκράτης Φανουράκης.
Απόφοιτοι λυκείου, μαθητές του σχολείου, εκπαιδευτικοί, άνεργοι ή κάθε άλλος ενδιαφερόμενος κάτοικος του νησιού, ο οποίος θέλει να αποκομίσει γνώσεις, εμπειρία, δεξιότητες ή/και δίπλωμα ECDL, από την δράση αυτή, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε: vanil@otenet.gr  ή καλέστε: +306974918591 (κινητό τηλέφωνο)

Τα Σεμινάρια επαναλαμβάνονται κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο στη Χάλκη – στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Σωκράτης Φανουράκης’’ και υπάρχει πρόβλεψη να παρακολουθείται από όποιον θέλει εξ’ αποστάσεως.

 

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.