συνάντηση στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)

london125Η Wisegae φιλοξένησε την τελική συνάντηση των εταίρων στο Λονδίνο 6 – 8 Ιουλ 2015 καλωσορίζοντας 34 εθελοντές και συνεργάτες στο Ευρωπαϊκό Σπίτι (το σπίτι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ηνωμένο Βασίλειο) για ένα πλούσιο πρόγραμμα που αφορούσε τις δραστηριότηες του έργου και πολιτιστικές δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα επιτεύγματα του έργου και η δομή της τελικής έκθεσης. Συμφωνήσαμε, επίσης, τη συμβολή του κάθε εταίρου στην τελική έκθεση και τις προθεσμίες.
Συζητήσαμε, επίσης, τη βιωσιμότητα του έργου και τη διατήρηση του υλικού εκπομπής που προέκυψε από το έργο. Επίσης συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα Ενηλίκων και Εφήβων για δύο ακόμη έτη από το τέλος του έργου.
Όλοι οι εταίροι εξέφρασαν ομόφωνα τις ευχαριστίες τους προς τον Alejandro (Ισπανία) για τη δημιουργία και τη διατήρηση της ιστοσελίδας των Ενηλίκων και Εφήβων κατά τη διάρκεια του έργου και την Manuela (Radio Radicchio) για την υποστήριξή της για το έργο.
Τέλος, όλοι οι εταίροι συμφώνησαν να συναντηθούν στην Ιταλία σε έξι μήνες για να καθορίσουν πώς μπορεί αυτή η σχέση των εταίρων να παραμείνει βιώσιμη.
Η Wisegae οργάνωσε μια σειρά από πολιτιστικές δραστηριότητες ώστε οι εθελοντές να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική πολυμορφία του Λονδίνου. Στις επισκέψεις περιλήφθηκαν: το Tate Britain, το Tate Modern, η Βρετανική Βιβλιοθήκη, το Βρετανικό Μουσείο και το Βασιλικό Αστεροσκοπείο στο Greenwich, χωρίς να ξεχνάμε Βόρεια Θάλασσα Fish & Chips (Leigh Οδός) και του Πακιστάν Εστιατόριο Tayyab του.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.