η ιδέα

ideaΗ επιστήμη και η τεχνολογία διέπουν κάθε πλευρά της σύγχρονης ζωής και αποτελούν αναμφισβήτητα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Από τις πιο απλές μέχρι τις πιο δύσκολες διεργασίες που πράττουμε, αυτά τα δύο στοιχεία παίζουν καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση τελικών αποτελεσμάτων, πολιτικών και κοινωνικο-οικονομικών πεποιθήσεων, ενώ είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την ανταγωνιστικότητα κάθε χώρας που τις εντάσσει στην γραμμή παραγωγής της.

Τόσο η επιστήμη όσο και η τεχνολογία σε κάθε τους έκφανση αποτελούν δύσβατα μονοπάτια για πολλούς ανθρώπους. Έτσι ξεκινάμε την σειρά αυτή των παρουσιάσεων και συζητήσεων έχοντας ως στόχο να φέρουμε κάθε έναν από εσάς σε θέση να καταλάβει βασικές αρχές θεμάτων τα οποία πολλές φορές άπτονται της άμεσης καθημερινότητάς μας ή θεμάτων τα οποία διαβάζετε σε έντυπα και στο διαδίκτυο. Σκοπός είναι να παρουσιαστούν στοιχεία γύρω από συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά σε εκλαϊκευμένη μορφή χωρίς να χάνεται η “επιστημονικότητα” του θέματος και να προκαλέσει αυτή η διαδικασία περαιτέρω συζητήσεις γύρω από το θέμα που θα παρουσιάζεται κάθε φορά.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.