Βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω της φωτογραφίας (CICERO)

Βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω της φωτογραφίας (CICERO) 2018-1-SE01-KA204-039051

Πρόγραμμα: Erasmus+

Βασική Δράση: ΚΑ2 – Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή ορθών πρακτικών

Τύπος Δράσης: ΚΑ204 – Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων

Εταίροι:

 University of Stockholm (SE)(συντονιστής), ΕΔΡΑΣΕ(GR),EBI/EIE (AT), Asociacion Arrabal Aid (ES), ProAndo (PT)

Το πρόγραμμα CICERO (Βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω της φωτογραφίας) ασχολείται με τρία θέματα στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και συνδυάζονται μεταξύ τους σε αυτό το έργο. Αυτό είναι:

  • ψηφιακές δεξιότητες (DigiComp),
  •  ψηφιακή φωτογραφία (DigiPic), και
  • Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά (UCH).

Οι στόχοι είναι να αναπτυχθεί και να εφαρμοστεί ένα ειδικό μάθημα για τους ενηλίκους διδάσκοντας τους τις ψηφιακές δεξιότητες DigiComps μέσω της φωτογραφίας. Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να λαμβάνουν ψηφιακές εικόνες ορισμένης ποιότητας, να αναπτύσσουν ψηφιακές δεξιότητες (χρησιμοποιώντας το πλαίσιο DigiComp 2.0), να επεξεργάζονται εικόνες, να χρησιμοποιούν εικόνες σε μέσα και άλλες σχετικές ικανότητες. Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας θα χρησιμοποιηθεί για να παρακινήσει τους εκπαιδευόμενους (και άλλους ενήλικες) να υποβάλουν τις φωτογραφίες τους. Οι εικόνες  αυτές θα δημοσιευτούν στη βάση δεδομένων της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.