Συνάντηση στην Κω

Η τέταρτη συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΔΡΑΣΕ για το πρόγραμμα, έγινε ως έκτακτη, στην Κω, και προέκυψε απ’ την ανάγκη να βρεθούν οι εταίροι κοντά σε χώρους υποδοχής μεταναστών και προσφύγων καθώς και για την καταγραφή των τυπικών και άτυπων μορφών εκπαίδευσης που εφαρμόζονται εκεί. Κλήθηκε και εκπρόσωπος των Βρυξελλών, υπεύθυνος της χρηματοδότησης του προγράμματος.

Μέρος των συναντήσεων έγιναν στο Ξενοδοχείο CaraviaBeachHotelπου προσέφερε το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη. Εκεί παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ στην Κω.

Οι συναντήσεις έγιναν από τις 11 έως τις 15 Μαΐου  2019. Σε αυτές αξιολογήθηκαν οι πορείες της εφαρμογής του προγράμματος στην τάξη σε κάθε εταίρο και προετοιμάστηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων.

Συμμετείχαν από πλευράς ΕΔΡΑΣΕ οι διευθυντές των εμπλεκόμενων σχολείων κ. Βαγγέλης Ηλιάδης (Γυμνάσιο Λ.Τ. Χάλκης Σωκράτης Φανουράκης) και κ. Γεώργιος Ερρίκος Χλαπάνης  (2ο Λύκειο Κω), ο Γ. Γραμματέας της ΕΔΡΑΣΕ κ. Νίκος Τζιμόπουλος, ο εκπαιδευτικός του σχολείου της Χάλκης κ. Άγγελος Τζαλαλής, οι εκπαιδευτικοί κ. Περεζού και Μηναιδή του Λυκείου της Κω.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.