Πρόσκληση σε Εκδήλωση με θέμα “Ψηφιακές Δεξιότητες για Ενήλικες και Ψηφιακές Υπηρεσίες”

Η Αστική, εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική Εταιρία ΕΔΡΑΣΕ (www.edrase.gr), στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή σύμπραξη Science Cafe for Adults, του προγράμματος Erasmus+, πραγματοποιεί το 2ο Επιστημονικό καφενείο, με θέμα ‘‘Ψηφιακές Δεξιότητες για Ενήλικες και Ψηφιακές Υπηρεσίες”.

Το σεμινάριο αυτό παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 45 ετών οι οποίοι θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν ψηφιακές εφαρμογές που θα τους διευκολύνουν την καθημερινότητα, όπως: Άυλη συνταγογράφηση, Υπεύθυνη Δήλωση, Εξουσιοδότηση, Πιστοποιητικά της Πύλης Gov.gr, Εφαρμογές TaxisNet κλπ.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 6μμ. στο αμφιθέατρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ”Εψιλον”, Οδός Χατζηαντωνίου 14 στο Μαρούσι.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όχι μόνο όσοι γνωρίζουν την χρήση Η/Υ αλλά και αυτοί που δεν γνωρίζουν τίποτε ή πολύ λίγα.

Θα μπορείτε να φέρετε τον φορητό σας υπολογιστή, το tablet ή το έξυπνο κινητό σας και να δείτε εκείνη την ώρα τις ψηφιακές υπηρεσίες σε πραγματικές συνθήκες. Για κάποιες από τις εφαρμογές χρήσιμο θα είναι να έχετε μαζί σας και τους κωδικούς Taxis Net. Πχ να γράψετε μια υπεύθυνη δήλωση. 

Στο σεμινάριο θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του Covid19.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

  • Κατεβάζετε την αφίσα από εδώ.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.