2ο Επιστημονικό Καφενείο

Η ΕΔΡΑΣΕ, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή σύμπραξη Science Cafe for Adults, του προγράμματος Erasmus+, πραγματοποίησε το 2ο Επιστημονικό καφενείο, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ”Εψιλον”, με θέμα ‘‘Ψηφιακές Δεξιότητες για Ενήλικες και Ψηφιακές Υπηρεσίες”.

Το σεμινάριο προσφέρθηκε δωρεάν και απευθυνόταν σε ενήλικες άνω των 45 ετών οι οποίοι θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν ψηφιακές εφαρμογές που να τους διευκολύνουν την καθημερινότητα, όπως: Άυλη συνταγογράφηση, Υπεύθυνη Δήλωση, Εξουσιοδότηση, Πιστοποιητικά της Πύλης Gov.gr, Εφαρμογές TaxisNet κλπ.

Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν βιωματικά και διαδραστικά από το tablet ή το έξυπνο κινητό τους παρακολουθώντας εκείνη την ώρα τις ψηφιακές υπηρεσίες σε πραγματικές συνθήκες.

Ομιλητές για λογαριασμό της ΕΔΡΑΣΕ ήταν οι κύριοι Τζιμόπουλος Νίκος και Γαβαλάς Νίκος.

Στο σεμινάριο τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του Covid19 και στους συμμετέχοντες δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.