Εγώ και ο συνάνθρωπός μου: Διαχείριση της συναισθηματικής νοημοσύνης

Βιωματικό σεμινάριο

 «Εγώ και ο συνάνθρωπός μου: Διαχείριση της συναισθηματικής νοημοσύνης».

Η Εταιρεία Δράσεων Επιμόρφωσης «ΕΔΡΑΣΕ», σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω, πραγματοποίησε την Παρασκευή 26/5 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο με θέμα «Εγώ και ο συνάνθρωπός μου: Διαχείριση της συναισθηματικής νοημοσύνης».

Το θεωρητικό-επιστημονικό κομμάτι του εργαστηρίου υποστηρίχτηκε από την κ. Μυρτώ Φιλιόγλου, ψυχολόγο, με μια παρουσίαση-αναφορά σε βασικά σημεία της έννοιας «συναισθηματική νοημοσύνη» και σε τρόπους ενδυνάμωσης δεξιοτήτων για βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε το βιωματικό εργαστήρι με την βοήθεια-καθοδήγηση της κ. Χάρις Χαραλάμπους, ειδικού στη συμβουλευτική και συστημική  θεραπεία και της κ. Ακριβής Αναγνωστάκη, εκπαιδευτικού-μέντορα του Coursera.

Η ενεργή συμμετοχή και ανταπόκριση του κοινού συνέβαλε στην επιτυχή ολοκλήρωση του εργαστηρίου, με κοινό αίτημα την επανάληψή του και ένταξη σε προγραμματισμένες σειρές μαθημάτων.

Η «ΕΔΡΑΣΕ» συνεχίζει την συνεργασία της με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου με μία σειρά προγραμματισμένων σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.